Offertes ontvangen

Hoe werkt het?

Wij helpen u om contact te leggen met verschillende stukadoorsbedrijven in uw omgeving. U hoeft slechts eenmalig uw gegevens in te vullen op onze website en een korte beschrijving te geven van de klus. Wij doen het werk voor u en zoeken naar verschillende stukadoorsbedrijven die passen bij uw klus en uw wensen. Vervolgens nemen de geschikte stukadoors contact met u op. Zij geven u een prijs, bespreken de planning en bieden u meer informatie. Als huiseigenaar hoeft u slechts te kiezen welk bedrijf u wilt inhuren.

Klinkt simpel toch? Slechts 4 simpele stappen en de stukadoor staat binnenkort bij u op de stoep.

Stap 1: Vul uw gegevens in

Via het formulier op onze website kunt u uw gegevens achterlaten, waaronder uw naam, email en telefoonnummer. Deze gegevens hebben wij nodig zodat stukadoors contact met u kunnen opnemen over de offerte.

Stap 2: Beschrijf de klus

Laat weten om wat voor soort stukadoorswerk het gaat. Probeer zo zorgvuldig mogelijk te beschrijven wat er moet gebeuren en wat u van een stukadoor verwacht.

Stap 3: Ontvang offertes

Wij gaan op zoek naar een aantal stukadoors die passen bij uw klus. Zij nemen contact met u op en bieden u een offerte aan.

Stap 4: Kies een stukadoor

Kies de juiste stukadoor voor uw klus. Voor u het weet zijn uw muren prachtig gestuukt tegen een scherpe prijs.