Kosteloos offertes ontvangen

Besparen

Besparen

Het is verstandig om een stukadoor in te huren voor uw stucwerk, sierpleister en sauswerk. Het inhuren van een stukadoor is zeker het geld waard, omdat u hiermee op den duur hoge vervangingskosten van muren en plafonds kunt voorkomen.

U kunt verwachten dat een goede stukadoor kennis heeft van verschillende soorten pleisterprojecten, zoals pleisterwerk voor binnenshuis en aan de buitenzijde van uw huis. Hij kan u helpen met het aanbrengen van onder andere sierpleister, glad pleisterwerk en spack spuitwerk. Hier zijn drie tips zodat u de beste stukadoor kunt vinden, passend bij uw budget.

Kies een lokaal bedrijf

We raden aan om een lokaal stukadoorsbedrijf te vinden met een goede reputatie. Lokale stukadoorsbedrijven hebben vaak meerdere stukadoors in dienst, die allen voldoen aan de kwaliteitseisen van het bedrijf. Het voordeel van een lokale stukadoor is dat hij een kijkje kan nemen bij u thuis om een inschatting van het project te maken. Daarnaast kunt u ter referentie in de buurt waarschijnlijk ook voorbeelden zien van andere klussen die de stukadoor heeft afgerond.

Kies de meest ervaren stukadoor

Het is zeer belangrijk om een stukadoor in te huren die de juiste opleiding heeft gevolgd. Maar daarnaast is het ook goed om te controleren of hij genoeg ervaring heeft met verschillende soorten projecten en pleisterwerk. De goedkoopste stukadoors besparen u misschien een paar euro’s, maar uiteindelijk kunnen zij u niet hetzelfde resultaat bieden als een ervaren vakman. De juiste stukadoor zal uw renovatie goed uitvoeren en zorgen voor een geweldig resultaat.

Doe online onderzoek

Het loont om wat tijd en moeite te steken in het doen van onderzoek. Op het internet kunt u veel informatie vinden over lokale stukadoors. Vaak kunt u op de website van de verschillende bedrijven gelijk zien welke diensten worden aangeboden. Aan de hand van verschillende offertes kunt u vervolgens de bedrijven vergelijken en een keuze maken. Na de klus ziet uw huis er weer als nieuw uit.