Kosteloos offertes ontvangen

Badkamer stucen

Stucwerk is uitermate geschikt voor de badkamer. De badkamer stucen zorgt ervoor dat de ruimte niet alleen hygiënisch is en bestand is tegen vocht, maar ook dat deze mooi is afgewerkt. Wilt u de badkamer laten stucen? Wij geven u een schatting van de prijs en we geven bespaartips, waardoor u tot wel 40 % kunt besparen op de kosten van de badkamer stucen. Ook vertellen we u over de verschillende soorten stucwerk en soorten afwerking die u kunt kiezen bij het stucen van de badkamer.

Prijs badkamer stucen

Overweegt u om de badkamer te laten stucen? Dan wilt u natuurlijk een prijsindicatie zien voordat u een stukadoor inhuurt. De prijzen voor de badkamer stucen variëren.

Wij hebben een prijsindicatie voor u gemaakt, op basis van een groot aantal offertes van stukadoors en hun prijzen. Wij laten de prijzen zien van de verschillende soorten stucwerk. Dit zijn de vanaf prijzen per vierkante meter voor de badkamer stucen:

Verschillende soorten stucwerk badkamerVanaf prijs stucen per m2
Terrastone€ 50
Beton ciré€ 100
Tadelakt€ 130
Microbeton en microcement€ 130

Let op, dit zijn minimale prijzen voor het stucen van de badkamer. De werkelijke prijzen van het stucen door stukadoorsbedrijven kunnen ook hoger uitvallen. U komt alleen achter de werkelijke prijzen door offertes op te vragen bij verschillende stukadoors. Zo komt u erachter wat de prijzen zijn die zij rekenen voor het stucen van de badkamer.

Bespaar tot wel 40 % op de badkamer stucen. Door offertes met elkaar te vergelijken vindt u de voordeligste prijs. Lees verder en bespaar veel % van de totale kosten.

Voordelen van de badkamer stucen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de badkamer te stucen. Stucwerk is een alternatief voor tegelen en geeft een ander resultaat. Dit zijn de voordelen van stucwerk voor in de badkamer:

  • Het is hygiënisch: uw badkamer wordt veel hygiënischer door de wanden te stucen. Wanneer de muren getegeld zijn, kan schimmel in de voegen ontstaan. Stucen daarentegen kent geen naden. Hierdoor kan de muur gemakkelijk worden schoongehouden, zonder dat u agressieve schoonmaakproducten hoeft te gebruiken. Zo kunt u door te stucen schimmelvorming in de badkamer voorkomen.
  • Het is stijlvol: stucwerk geeft de badkamer een heel ander uiterlijk dan tegels. De verschillende soorten stucwerk zorgen voor verschillende mogelijkheden, zodat u kunt kiezen voor een stijl die bij u past. Ook kunt u kiezen voor bepaalde structuren en patronen naar wens. En wist u dat u niet alleen de muren van de badkamer, maar ook de wastafel, douche en uw bad kunt laten stucen? Stucwerk biedt vele mogelijkheden voor een stijlvolle badkamer.

Verschillende soorten stucwerk in de badkamer

Als u de badkamer wilt laten stucen, kunt u kiezen uit verschillende soorten stucwerk. Elke afwerking heeft andere kenmerken en een bijzonder uiterlijk. We zetten ze voor u op een rijtje:

  1. Beton ciré: Beton ciré is een slijtvaste en watervaste cementstuc. Het is een zeer sterk materiaal, dat in vele kleuren kan worden toegepast. Beton ciré is een populaire vorm van stucwerk dat goed past bij de trends van dit moment. De stoere betonlook is zeer geliefd en is geschikt voor de badkamer. Niet alleen voor de muren, maar ook voor het bad en de douche kan beton ciré worden gebruikt
  2. Tadelakt Tadelakt is een Marokkaans stucwerk. Het heeft een warme en bijzondere Mediterrane uitstraling. Tadelakt wordt veel gebruikt voor de badkamer, door de unieke sfeer die het geeft. Het is geen goedkope vorm van stucwerk, maar het heeft verschillende voordelen. Zo is het waterafstotend en stootvast. Ook ademt tadelakt, waardoor het zorgt voor een gezond klimaat in uw badkamer.
  3. Microcement en microbeton Microcement en microbeton zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Beide soorten stuc zijn naadloos en hierdoor hygiënisch. Microcement is een duurzame en waterdichte soort stuc. Microbeton lijkt hierop, maar is nog sterker dan microcement. Daarnaast kan microbeton in een patroon worden aangebracht.
  4. Terrastone Bespaar kosten met terrastone, een goedkopere vorm van stucwerk voor in de badkamer. Terrastone is een natuurproduct dat veel wordt gebruikt voor het stucen van de badkamer. Terrastone heeft een hoge PH-waarde, waardoor het schimmels weert. De sierpleister is bruikbaar in veel verschillende soorten ruimtes (vooral omdat het op elke muur of vloer een ander effect geeft) maar wordt het meest toegepast in de badkamer.

Stukadoor prijzen: Bespaar tot wel 40%

Bespaar op de kosten van de badkamer stucen. Door vrijblijvend offertes van stukadoors te vergelijken, komt u erachter welke stukadoor een prijsvoordeel biedt. Bespaar door de prijzen naast elkaar te leggen en kies een stukadoorsbedrijf dat aansluit bij het budget dat u heeft voor het stucen van de badkamer. Op deze manier bespaarden huiseigenaren tot wel 40 % op stucen.

Het kost veel tijd om deze offertes inclusief prijzen stuk voor stuk op te vragen bij stukadoors. Gelukkig hoeft u dat niet zelf te doen. Als u ons laat weten wat u wilt laten stucen en op welke manier, gaan wij voor u aan de slag. Wij vragen vrijblijvend offertes voor u op bij stukadoors in uw regio. Verschillende stukadoorsbedrijven zullen u offertes toesturen voor het stucen van de badkamer, die u zelf kunt vergelijken. U kiest de offerte die het beste past bij uw wensen. Zo bespaart u tot wel 40 % op de kosten.

Door prijzen op elke offerte te vergelijken weet u zeker dat u de beste deal vindt voor het stucen van uw badkamer. Bespaar direct tot wel 40 %!