Kosteloos offertes ontvangen

Stukadoor offerte

Bent u van plan om de muren of het plafond binnenkort te laten stucen door een stukadoor? En bent u op zoek naar een goede stukadoor bij u in de buurt? U kunt de dichtstbijzijnde stukadoor inhuren, maar dan bent u zeker niet het voordeligst uit. Het loont om wat onderzoek te doen naar stukadoor offertes wanneer u stucwerk wilt laten uitvoeren. Wij vertellen waarom het belangrijk is om offertes op te vragen bij verschillende stukadoorsbedrijven, en hoe wij hierbij kunnen helpen. Lees verder over de stukadoor offerte en hoe u voordelig (tot wel 40 % goedkoper!) de beste stukadoor inhuurt.

Prijzen op de stukadoor offerte

Als u zich goed heeft ingelezen over stucwerk en weet waarvoor u een stukadoor wilt inhuren, is de volgende stap om gratis een stukadoor offerte op te vragen bij een of meerdere stukadoors. De prijs die de stukadoor rekent op de offerte is vaak de doorslaggevende factor voor veel mensen, wanneer het om stucwerk voor hun woning gaat. Want u wilt natuurlijk een stukadoor vinden met een offerte die voor u voordelig is.

Veel mensen vinden het echter moeilijk om de prijzen voor stucwerk in te schatten. Weet u waar u op moet letten wanneer u een stukadoor offerte ziet? Weet u welke prijs voordelig is en hoeveel % u zou kunnen besparen? Met vooronderzoek naar de prijzen van een stukadoor, bent u op de hoogte en kunt u een betere beslissing maken.

Wij hebben een groot aantal stukadoor offertes vergeleken, en aan de hand hiervan gemiddelde prijzen voor stucwerk door een stukadoor berekend. Deze prijzen hebben wij per dienst opgesplitst. De prijzen voor de verschillende soorten stucwerk worden weergegeven per m2, dus het is afhankelijk van de grootte van de muren en het plafond die u wilt stucen, wat de prijs op de offerte uiteindelijk is.

Offerte van een stukadoor voor de volgende dienstenGemiddelde prijzen stukadoor offertes per m2 in euro’s
Offerte voor spackspuitwerk€ 5 – € 11
Offerte voor behangklaar stucen€ 10 – € 18
Offerte voor sausklaar stucen€ 10 – € 25
Offerte voor sierpleister / spagtelpoets granol aanbrengen€ 12 – € 23
Offerte voor plafond stucen€ 15 – € 23
Raapwerk door een stukadoor€ 15 – € 23
Vrijstaande woning / villa€ 18 – € 30
Offerte voor schuurwerk€ 18 – € 24
Offerte voor raapwerk€ 18 – € 30

Deze prijzen zijn slechts gemiddelden kosten (gebaseerd op de prijs van offertes van een groot aantal stukadoors), en dienen als richtlijn om u een goed beeld te geven. Om de exacte prijs van een stukadoor te achterhalen, kunt u het beste offertes opvragen bij een of meerdere stukadoors. Alleen op deze manier vindt u de scherpste prijs (die wel 40 % kan verschillen) en bent u het voordeligst uit. Lees verder hoe u de offerte kunt lezen.

Een stukadoor offerte begrijpen

Offertes van een stukadoor kunnen verwarrend zijn. Vooral wanneer u niet eerder een stukadoor heeft ingehuurd. Daarom leggen we uit hoe u een offerte en de prijs kunt lezen en een inschatting kunt maken over de prijs-kwaliteitverhouding. Ook leggen wij uit waarop u bij de offerte moet letten. De volgende onderdelen staan op de stukadoor offerte vermeld:

  • Werkzaamheden stukadoor: In de offerte voor stucwerk staat altijd vermeldt welke werkzaamheden de stukadoor zal uitvoeren. Deze werkzaamheden worden specifiek uitgewerkt op de offerte. U leest op de offerte wat voor soort stucwerk de stukadoor gaat toepassen (spackspuitwerk, behangklaar stucen, sierpleister etc.) en om welke muren, plafonds of onderdelen van uw woning het gaat. Ook staat op de offerte of de stukadoor voorbereidend werk zal doen. Een zo specifiek mogelijke beschrijving van de werkzaamheden op de offerte zorgt ervoor dat er zo min mogelijk misverstanden kunnen ontstaan. Het is belangrijk dat zowel u als de stukadoor na de offerte weten waar aan toe te zijn.
  • De prijs van de stukadoor: De prijs die de stukadoor hanteert is een cruciaal element op de offerte. Het is verstandig om deze prijs op de offerte goed te bestuderen. Wat valt wel onder deze prijs die de stukadoor op de offerte noemt en wat niet? Zijn er bijvoorbeeld nog extra kosten naast het stucwerk? Moet u nog extra betalen voor overige kosten (waaronder voorrijkosten, parkeervergunningen of de huur van een hoogwerker) of zijn extra kosten bij de prijs inbegrepen? Kijk ook of btw al door de stukadoor is doorberekend op de offerte, of dat de btw nog bij de prijs moet worden opgeteld. Alleen door goed te lezen weet u of deze stukadoor het voordeligst is.
  • De planning van de stukadoor: op de offerte moet worden vermeldt wat de planning van de stukadoor is. Wanneer gaat de stukadoor beginnen met de werkzaamheden en wanneer denkt hij klaar te zijn? Door de planning op de offerte te vermelden, weten u wat u moet verwachten en heeft de stukadoor een strakke planning om mee te werken.
  • Garantie die de stukadoor biedt: Let altijd op de garantieregeling op de offerte van de stukadoor. Wat gebeurt er wanneer het stucwerk toch niet goed blijkt te zijn? Heeft u volgens de offerte garantie op het stucwerk? Als u een stukadoor vindt die garantie vermeldt op de offerte van het stucwerk, weet u zeker dat hij kosteloos reparaties uitvoert, mocht dit nodig zijn. Vaak loopt de garantieperiode 3 jaar (buiten stucwerk) tot 5 jaar (binnen stucwerk). Elke stukadoor werkt met andere garantievoorwaarden, dus zorg ervoor dat u hiervan op de hoogte bent. Mocht u er niets over vinden op de offerte, dan is het verstandig om dit na te vragen om onverwachte kosten te voorkomen.

Geld besparen? Vergelijk stukadoor offertes

De gemiddelde prijs die wij hierboven voor stucwerk geven, is gebaseerd op de prijzen van offertes van een groot aantal stukadoors in Nederland. De exacte prijs van stucwerk kan hier uiteraard van afwijken. De ene stukadoor hanteert een hogere prijs op een offerte voor stucwerk dan de andere stukadoor, terwijl een stukadoor met goedkopere tarieven misschien meer voorrijkosten rekent of met duurdere materialen werkt.

Soms lijkt het prijsverschil klein en lijkt het niet de moeite om de voordeligste stukadoor te vinden. Of u nu een stukadoor inhuurt voor de muren sausklaar stucen voor € 12 per m2 of een stukadoor die dit doet voor € 14, lijkt nauwelijks te verschillen. Maar de verschillen op de offerte zijn aanzienlijk wanneer het om grotere oppervlakken gaat. Stel u wilt 100 m2 aan muren laten stucen door een stukadoor. Bij een tarief van € 12 komt dit uit op een offerte van € 1200 voor het stucwerk. Bij een tarief van € 14 komt dit uit op een offerte van € 1400. Dit is een prijsverschil van € 200 op de gehele offerte bij het goedkopere uurtarief. Het is dus voordelig om te vergelijken, om zo de scherpste prijs te vinden.

Het loont dus om de prijs op de offerte van verschillende stukadoors te vergelijken, voordat u een keuze maakt. Zo weet u zeker dat de prijs het meest voordelig is (en u tot wel 40 % bespaart). Kunt u hierbij hulp gebruiken? Wij nemen het werk van u over. Wij vragen gratis offertes voor u op bij verschillende stukadoors in uw buurt. U hoeft vervolgens alleen nog maar deze offertes (die gratis en vrijblijvend zijn) te bekijken. Vergelijk de offertes en kies de stukadoor die past bij uw project.

Zo vraagt u offertes via ons aan

Zoekt u een stukadoor? Via ons gratis offerteaanvraag systeem kunt u offertes aanvragen. Het proces is simpel, wij leggen het hier uit.

Stap 1: vul gratis en vrijblijvend het formulier van de offerteaanvraag in. Dit zal slechts enkele minuten van uw tijd kosten. U vult tijdens de offerteaanvraag in wat er precies moet gebeuren. Probeer de klus zo duidelijk mogelijk te beschrijven, want hierdoor kunnen we kijken welke stukadoor aan uw eisen voldoet. Ook kunnen de stukadoors op hun beurt daardoor een zo goed mogelijke schatting van de prijs geven op de offerte. Daarnaast vult u uw postcode in, zodat wij kunnen zien in welke omgeving wij een stukadoor voor u moeten zoeken. Als u klaar bent, klikt u op ‘verstuur’.

Stap 2: Nadat u het formulier met de offerteaanvraag heeft ingevuld en aanvraagt, wacht u op antwoord. Dit duurt niet lang! Binnen 2 werkdagen na de offerteaanvraag ontvangt u offertes van verschillende stukadoors uit uw regio met daarop de berekende kosten voor het stucwerk. De offertes die u ontvangt zijn geheel gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast!

Stap 3: Nadat u de offertes van elke stukadoor heeft ontvangen, kunt u ze naast elkaar leggen. U krijgt een goed overzicht van de prijzen per stukadoor, waardoor u een keuze kunt maken. Vergelijk de offertes, want dit kan u veel voordeel opleveren. Want door een goedkope offerte te kiezen, blijkt dat u op deze manier tot wel 40 % aan kosten kunt besparen.

Stap 4: Nu kunt u een stukadoor inschakelen. U kiest welke offerte van welke stukadoor past bij uw wensen en budget. U neemt contact op met de betreffende stukadoor en maak afspraken. Voor u het weet zijn uw muren door de stukadoor van uw keuze gestuct.

Vind een stukadoor

Stukadoors vinden voor de voordeligste prijzen? Vraag vandaag nog via ons offertes op voor elk soort stucwerk. Het bespaart u tijd en daarnaast is elke offerteaanvraag gratis en vrijblijvend. Vergelijk de offertes en kies een stukadoor in uw buurt. Veel mensen maakten al gebruik van onze diensten en vonden een stukadoor die aan hun wensen voldeed en hun stucwerk goedkoop en naar tevredenheid uitvoerde.