Kosteloos offertes ontvangen

Over ons

Wij helpen u bij het vinden van een stukadoor in uw omgeving. We zorgen ervoor dat u verschillende offertes ontvangt voor uw klus, zodat u verschillende bedrijven kunt vergelijken en een keuze kunt maken, passend bij uw klus en uw budget. U wordt als huiseigenaar direct in contact gebracht met de door ons goedgekeurde en betrouwbare stukadoors.

Vind snel een betrouwbare stukadoor

Wij zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk een stukadoor vindt bij u in de buurt. We luisteren naar uw wensen en koppelen u aan de door ons goedgekeurde bedrijven. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u enkel wordt benaderd door professionele en geregistreerde organisaties met een keurmerk.

Voor huiseigenaren

Het was voor huiseigenaren nog nooit zo makkelijk om offertes op te vragen. U vult ons formulier in en geeft aan wat uw wensen zijn. Uiterlijk 3 betrouwbare stukadoors nemen vervolgens contact met u op en bieden u een gratis offerte aan. U kunt de bedrijven en de offertes zelf vergelijken, waardoor u tot wel 50% kunt besparen op uw stucwerk.

Stukadoors door heel Nederland

Ons netwerk van stukadoors blijft groeien. We werken op dit moment met geregistreerde bedrijven in heel Nederland. Dus waar u ook woont, er is altijd een geschikte stukadoor bij u in te buurt te vinden.

Goede klantenservice

Het pleisteren van de muren kan lastig zijn, maar u wilt de klus natuurlijk niet zomaar aan iedereen toevertrouwen. Daarom helpen we u met het vinden van een stukadoor die betrouwbaar is en de klus voor u kan klaren. Omdat we willen dat onze klanten tevreden zijn, zorgen we ervoor dat uw aanvraag gelijk in behandeling wordt genomen. We horen graag waar u naar op zoek bent.

Alleen betrouwbare stukadoors

We luisteren naar uw wensen en vergelijken deze met het aanbod van lokale en betrouwbare stukadoors. In tegenstelling onze concurrenten en de meeste vergelijkingssites, beheren we actief onze eigen database. Dit betekent dat we regelmatig stukadoors spreken, controleren en goedkeuren. Ze moeten voldoen aan alle wettelijke eisen en ze moeten goedgekeurd zijn door de betreffende brancheorganisaties. Als stukadoorsbedrijven niet aan onze strikte criteria voldoen, worden zij niet opgenomen in onze database.

Daarnaast kunt u op onze website eerlijke reviews van klanten lezen. Zo weet u dat u de juiste keuze maakt en dat uw offerteaanvraag in goede handen is.

Onze service in 3 stappen:

  1. Vul het formulier in
    U hoeft slechts eenmaal een formulier in te vullen en uw wensen door te geven. Wij doen de rest.
  2. Vergelijk offertes
    U ontvangt offertes en kunt deze zelf naast elkaar leggen en de stukadoor kiezen die bij uw klus past.
  3. Huur een betrouwbare stukadoor in
    U weet zeker dat de stukadoor die u inhuurt betrouwbaar is, omdat hij aan onze eisen voldoet en goede reviews op de website heeft ontvangen.